Wat onze klanten zeggen

Nieuwsbrief

Betaalmethoden

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Giropay Bank transfer MultiSafepay Maestro Bancontact / Mister Cash Carte Bleue SOFORT Banking Discover Card

Jabra SUPREME UC MS

Jabra SUPREME UC MS
Artikelnummer: 5078-230-401
Levertijd: Uit voorraad leverbaar
Verzendkosten binnen Nederland: vanaf € 1,95


€ 105,00 Excl. btw


127,05 Incl. btw
De perfecte kameraad voor uw mobiele en Internetgesprekken

Geniet van een ongekende geluidskwaliteit en blijf bereikbaar – onderweg, op kantoor of thuis – met de nieuwe Jabra SUPREME UC Bluetooth Headset. U kunt hem aansluiten op bijna elk Bluetooth-apparaat en via uw PC oproepen plaatsen en beantwoorden met de nieuwste softphone UC-programma's. Handige plug & play connectiviteit – de discrete Bluetooth USB-adapter is vooraf al gekoppeld met uw headset, dus u kunt hem heel eenvoudig aansluiten op uw PC en meteen aan de slag!

De gepatenteerde in- en uitklapbare microfoonarm combineert een uitstekende geluidskwaliteit met gebruiksgemak en draagbaarheid. Het is dé ideale headset als u zowel op kantoor als onderweg hoge prestaties verwacht. Klap de microfoonarm open om de headset AAN te zetten en klap hem dicht om de headset UIT te zetten. Bij gebruik bevindt de microfoon zich in de buurt van uw mond. Wanneer u de headset niet gebruikt, klapt u de microfoon in en kunt u de headset eenvoudig opbergen.

 
Hygiëne-uitzondering op het herroepingsrecht Gebruikte artikelen kunnen om hygiënische redenen niet geruild of teruggestuurd worden, zoals oordopjes, headsets en hoofdtelefoons. Dit omdat het product in aanraking is gekomen met het oor. Wanneer het product niet gebruikt is en de verzegeling niet verbroken is, dan geldt deze regel niet.
EAN: 5706991014501
Geen reviews gevonden...