Wat onze klanten zeggen

Nieuwsbrief

Betaalmethoden

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Giropay Bank transfer MultiSafepay Maestro Bancontact / Mister Cash Carte Bleue SOFORT Banking Discover Card

Plantronics SupraPlus Wideband H261H

Plantronics SupraPlus Wideband H261H
Artikelnummer: 87129-02
Levertijd: Uit voorraad leverbaar
Verzendkosten binnen Nederland: vanaf € 1,95


€ 95,00 Excl. btw


114,95 Incl. btw

De Plantronics SupraPlus H261H Hard-of-Hearing headset met VoiceTube is gelijk aan de SupraPlus HW261 met als enige verschil dat deze versiegeschikt is voor gebruik in combinatie met gehoorapparaten.

Er hoeft verder niet meer gewerkt te worden met dure ringleidingen of andere zaken die ontstoren. 
De Headset kan op exact dezelfde wijze aangesloten worden als de normale versie.
Deze binaurale versie is ideaal voor gebruikers die zich 100% op een gesprek moeten concentreren, Breedbandfrequentieweergave voor een natuurlijkergeluid. Lichtgewicht, stijlvol en modern ontwerp.
QuickCall-functie om snel even te bellen, robuuste constructie en uitvoering voor uitzonderlijke betrouwbaarheidEnkelkabelige binaurale ontvanger, unieke vervangbare spreekbuis. 
Zwart met schuimrubberen oorkussens. 

Voor gebruik met gehoorapparatenDeze headsets worden geleverd met een Quick Disconnect aansluiting. Hierop moet u nog een aansluitkabel klikken welke geschikt is voor uw telefoontoestel. 
De Plangtronics aansluitkabels vindt u hier: https://www.telecomshop.nl/headset/bedrade-headsets/plantronics/aansluitkabels/

EAN: 5033588038061
Geen reviews gevonden...