Wat onze klanten zeggen

Nieuwsbrief

Betaalmethoden

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Giropay Bank transfer MultiSafepay Maestro Bancontact / Mister Cash Carte Bleue SOFORT Banking Discover Card

Plantronics Vista M22 Headsetversterker

Plantronics Vista M22 Headsetversterker
Artikelnummer: 43596-50
Levertijd: Uit voorraad leverbaar
Verzendkosten binnen Nederland: vanaf € 1,95


€ 99,00 Excl. btw


119,79 Incl. btw
Vista M22

De Plantronics M22-versterker geeft uw telefoon een superieure geluidskwaliteit en akoestische bescherming. Naast compatibiliteit met telefoons die geen directe aansluiting op headsets ondersteunen, biedt de M22-versterker tevens een reeks extra mogelijkheden om de geluidskwaliteit van uw telefoongesprekken te verbeteren.

De SoundGuard Plus™-technologie van Plantronics zorgt ervoor dat harde geluiden snel worden afgezwakt tot een comfortabeler niveau en dat de normale, menselijke stem natuurlijk blijft en onveranderd klinkt. Hierdoor is de communicatie net zo helder als bij een face-to-face gesprek.
De Call Clarity™-technologie van Plantronics maakt gebruik van elektronische signaalverwerking die ruis op de telefoonlijn vermindert en een constant geluidsniveau behoudt zoals dit door de gebruiker is ingesteld. Hierdoor vinden alle gesprekken plaats op een comfortabel en constant niveau, ongeacht het volume van de binnenkomende oproep.

Belangrijke kenmerken
  • Breedbandaudio zorgt voor geavanceerde audio en een natuurlijker stemgeluid
  • Bescherming tegen hard geluid
  • Geavanceerd echobeheer
  • Onderdrukking van achtergrondgeluid
  • Belvolume-equalizer

certifiedpartner_180x49.jpg


EAN: 5033588035558
Geen reviews gevonden...