Plantronics AUDIO 628 STEREO HEADSET

Merk: Plantronics
€32,10 Excl. btw
€38,84 Incl. btw
Niet op voorraad The quantity of 'Plantronics AUDIO 628 STEREO HEADSET' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 81960-15
EAN 5033588036333
Informatie
De Plantronics .Audio 628 Stereo USB-headset is ideaal voor online gesprekken. Lichte en eenvoudig op en af te zetten headset met intuïtieve volume-, mute- en gespreksknoppen, zodat u Skype-gesprekken rechtstreeks via de headset kunt beantwoorden en beëindigen. De digitale signaalverwerkingstechnologie werkt samen met de noise-cancelling microfoon om echo's tegen te gaan, achtergrondgeluiden te reduceren, spraakfrequenties te versterken en kristalheldere gesprekken te bieden. Daarom heeft deze headset een Skype-certificering gekregen, die een uitstekende geluidskwaliteit garandeert. Het 24-bits hifi-stereo HD-geluid uit de comfortabele schuimrubberen oorkussens maakt de headset aangenaam in het gebruik.
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
¨
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen