Plantronics Plantronics Blackwire C315-M

Merk: Plantronics
€26,01 Excl. btw
€31,47 Incl. btw
Niet op voorraad The quantity of 'Plantronics Plantronics Blackwire C315-M' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 85618-02
EAN 17229137264
Informatie

Plantronics Blackwire C315

Plantronics heeft in de Blackwire C300 serie een dynamische equalizerfunctie ingebouwd welke zich automatisch aanpast aan spraak of multimedia toepassingen.
Zo zal een telefoon gesprek anders klinken dan wanneer u naar een webpresentatie zit te luisteren.

Plantronics heeft in de Blackwire C315 headset een techniek genaamd SoundGuard ingebouwd. 
Deze techniek zorgt ervoor dat hoge pieken in het volume worden tegengehouden om uw gehoor te beschermen naar de wettelijke toegestane norm.

De speciale noise cancelling microfoons zijn voor van DSP techniek die uw stemgeluid natuurlijker laten klinken.
Dankzij hoogwaardige microfoon techniek worden omgevingsgeluiden, galm en echo gefiltert zodat de focus op het stemgeluid ligt tijdens een telefoongesprek.

In de Plantronics Blackwire C315 aansluitkabel zit een kleine afstandsbediening verwerkt. Hiermee kunt u gesprekken aannemen of verbreken en kunt u het volume beheren.
De lichtmetalen materialen zorgen voor een comfortabele ervaring waardoor de headset met zijn 84 gram de gehele dag gedragen kan worden.

De hoofdband is aan te passen naar wens en de microfoon kan gedraaid worden. De headset is zowel links als rechts te dragen.

Dit model is enkeloors en voorzien van lederen oorkussens.

Op de headset is een lampje aanwezig die laat zien wanneer iemand in gesprek is of een gesprek in mute stand heeft staan.
Op de Plantronics Blackwire C315 headset zit standaard 2 jaar garantie.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
¨
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen