SupraPlus HW251

Merk: Plantronics
€64,85 Excl. btw
€78,47 Incl. btw
Niet op voorraad The quantity of 'SupraPlus HW251' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 36828-41
EAN 5033590000000
Informatie

Omschrijving Plantronics SupraPlus HW251:
Met de introductie van de SupraPlus-headset stelt Plantronics® een nieuwe norm voor het ontwerp en de stijl van headsets. De breedbandfrequentierespons zorgt door het heldere, natuurlijke geluid voor meer luistercomfort; perfect voor contactcentra of kantoren.

De SupraPlus is verkrijgbaar in de modellen monaural en binaural, en met de keuze tussen een spreekbuisje en een noise cancelling microfoon. Het monaurale model is voorzien van een nieuw T-stuk voor een comfortabele, natuurlijke ondersteuning; het binaurale model daarentegen is enkelkabelig en biedt meer comfort en gebruiksgemak. Op de SupraPlus zit twee jaar garantie en hij is compatibel met alle Plantronics® - adapters.

De belangrijkste kenmerken

  • Breedbandfrequentieweergave zorgt voor een natuurlijker geluid
  • Nieuwe ondersteuning met een T-stuk en 'zwevende' ontvangers zorgen continu voor een optimaal draagcomfort
  • Lichte, modieuze en moderne uitvoering
  • QuickCall-functie om snel even te bellen
  • Sterke constructie & uitvoering zorgt voor uitzonderlijke betrouwbaarheid

Uitgebreide keuze van modellen, voor elk wat wils:
Enkelkabelige, binaural of monaural, vervangbare spreekbuis of noise cancelling microfoon, zwart met schuimrubberen oorkussens of zilver met kunstleren oorkussens.

pdf-icon.gifPlantronics SupraPlus HW251Deze headsets worden geleverd met een Quick Disconnect aansluiting. Hierop moet u nog een aansluitkabel klikken welke geschikt is voor uw telefoontoestel. 
De Plangtronics aansluitkabels vindt u hier: https://www.telecomshop.nl/headset/bedrade-headsets/plantronics/aansluitkabels/
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
¨
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen