Wat onze klanten zeggen

Nieuwsbrief

Betaalmethoden

Bank transfer MultiSafepay iDEAL MasterCard Visa Maestro Bancontact / Mister Cash Giropay Carte Bleue SOFORT Banking PayPal American Express Discover Card

Sennheiser VMX Office

Sennheiser VMX Office
Artikelnummer: 502473
Verzendkosten binnen Nederland: vanaf € 1,95


€ 149,00 Excl. btw
Sennheiser voert haar superieure audiokwaliteit door in professionele kantoorheadsets. De VMX 100 is een zeer complete, compacte headset voor de mobiele professional. Multi inzetbaar middels Bluetooth op bureautoestel, PC, PDA of mobiele telefoon. Met één headset bent u klaar!

De Sennheiser VMX 100 Office draadloze headset borduurt voort op het succes van de Sennheiser VMX 100 Bluetooth headset. Dit bewezen model heeft zeer goede ervaringen opgeleverd door het lichtgewicht model en de uitstekende geluidskwaliteit. De Sennheiser VMX 100 is nu omgetoverd in een professionele kantoorheadset met basisstation en beperkt u niet meer in uw bewegingsvrijheid. De VMX 100 Office is gericht op een nieuw type gebruiker: de mobile professional.

Alles-in-1 headset
De professional die meerdere taken tegelijkertijd uitvoert en veel onderweg is, vindt in deze headset zijn ultieme handlanger. Combineer uw VMX 100 office systeem in een handomdraai met uw mobiele toestel, bureautoestel of Skype verbinding.

Gemakkelijk te bedienen en geschikt om de gehele dag te dragen door de comfortabele oorhaak en het lichtgewicht ontwerp. Dit zijn kenmerken die een grote plus opleveren voor de VMX 100. Afgewerkt met het strakke Sennheiser design en de bewezen audiokwaliteit, is dit een onmisbaar verlengstuk van iedere zakelijke professional.

Kenmerken:
- Gesprekstijd: 5 uur
- Standby-tijd: Ruim 100 uur
- Gewicht: 15g
- VoiceMax DSP ruisonderdrukking
- Twee (!) microfoons voor de beste geluidskwaliteit
- ActiveGard: gehoorbescherming tegen hoge geluidspieken
- Bereik: 35 meter vanaf het basisstation; 10 meter Bluetooth gekoppeld met GSM telefoon, PDA of PC
- Microfoon types: 2 gekoppelde microfoons (Electret)
- Batterij: Lithium Bluetooth 2.0 compatibel
- Extra: USB-kabel en autolader meegeleverd.
EAN: 4044156029542
Geen reviews gevonden...