Plantronics Voyager Legend CS B335

Merk: Plantronics
€142,00 Excl. btw
€171,82 Incl. btw
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 88863-02
EAN 5033588040323
Informatie

Plantronics Voyager Legend CS

Met het nieuwe Voyager Legend CS-headsetsysteem kunt u werken waar en hoe u wilt. Het systeem bevat onze beste Bluetooth®-headset met een slank, modern ontwerp, die gebruikers kunnen verbinden met een bureautelefoon en een mobiele telefoon.

De headset beschikt over unieke Smart Sensor-technologie, waarmee u oproepen kunt beantwoorden door de headset simpelweg op uw oor te plaatsen. Profiteer van professionele geluidskwaliteit dankzij de noise-cancelling technologie die ervoor zorgt dat omgevingsgeluid van bijvoorbeeld stemmen, auto's en zelfs wind wordt geblokkeerd.

De Voyager Legend CS is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en met accessoires als een draagbaar oplaadetui (optioneel) kunt u het systeem aanpassen aan uw werkstijl.

Kantoorproductiviteit. Mobiele flexibiliteit. De alles-in-één-headset.

Inhoud van de verpakking;
Voyager Legend-Bluetooth®-headset, Voyager Legend CS-basisstation, voedingsadapter voor Verenigd Koninkrijk en Europa, USB-headset oplaadadapter, telefoonkabel, oordopjes (sml), beknopte handleiding, garantie en veiligheidsinstructies.

 

Controleer de compatibiliteit met uw toestel via onderstaande link:

https://www.plantronet.com/nl/VERENIGBAARHEID.html

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
¨
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen