multisafepay-icoon2.png

Bestellen bij Headset Express staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Onze webwinkel is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethodes. En veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken.   Maximaal beveiligd
De website van Headset Express maakt voor iDEAL, overboekingen en creditcard betalingen gebruik van de betaalmethodes van MultiSafepay. Na Uw bestelling, wordt deze doorgestuurd naar het platform van MultiSafepay, waar uw financiële gegevens in alle veiligheid verwerkt worden onder een veilige verbinding. Na de betaling keert u terug naar de Headset Express website. U kunt dus met een gerust hart bestellen en betalen.

Bankoverschrijving
Als u na het plaatsen van de bestelling kiest voor bankoverschrijving dan wachten wij met het versturen van uw bestelling totdat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.

ABN Amro bank
Rekeningnummer: 58.05.86.316
IBAN: NL53ABNA0580586316
BIC:ABNANL2A


Kopen op rekening
Voor organisaties die uitsluitend op rekening kunnen kopen bieden wij deze mogelijkheid. Hiervoor stuurt u een e-mail naar [email protected] met het verzoek om op rekening te kopen. Na controlle krijgt u dezelfde werkdag nog een antwoord van ons.


iDEAL
Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

ideal


MasterCard of VISA
Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

maestro.jpg


Overboeking
Deze betaalmethode houdt in dat het totaalbedrag van uw bestelling op de rekening van Stichting Derdengelden inzake Multipay moet worden overgeboekt. Hoe eerder uw betaling binnen is, des te sneller wij uw bestelling kunnen leveren.

maestro.jpg

PayPal
Ook is het mogelijk om via PayPal een bestelling bij op Headset Express online betalen. Ook u kunt eenvoudig lid worden door u aan te melden op de website van PayPal. Na het controleren en bevestigen van uw bestelling bij Headset Express komt u automatisch terecht op de website van PayPal. Log hier in met u PayPal-account en volg de instructies. Hoe eerder uw betaling bij ons binnen is, des te sneller wij uw bestelling kunnen leveren. 

rutoo-paypal.jpg


Bancontact / Mister Cash
De online betaalmethode voor onze Belgische klanten welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

veiligbetalen-mrcash.gif
Copyright 2024 Headset Express - Powered by Lightspeed
¨
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen