Verzendinformatie

Besteld u voor 17:00 dan wordt uw bestelling in de meeste gevallen al de volgende dag met TNT Post bezorgd. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de verzending, bijvoorbeeld "b.g.g. afleveren bij buren" of "alleen afleveren op woensdag of donderdag"dan is er de mogelijkheid om dit aan te geven bij de bestelling.

De status van uw bestelling kunt u volgen door in te loggen op onze site. Tevens krijgt u automatisch de Track & Trace informatie per email verstuurd zodra uw bestelling is opgehaald door TNT Post.

Verzendkosten: Binnen Nederland: gratis.

Buiten Nederland maar binnen de EG: 12,50 euro

Voor alle overige bestemming dient u contact met ons op te nemen.

Kiest u ervoor om de bestelling onder rembours te ontvangen (u betaald dan aan de postbode) dan bedragen de verzendkosten 12,00 euro.

Retouren of Ruilen

Vul het retourformulier in op: https://www.telecomshop.nl/service/aanmeldformulier-defecten-en-retouren/

Na ontvangst van het formulier krijgt u per email instructies over de vervolgstappen

Retourzendingen van zakelijke klanten worden alleen geaccepteerd onder bepaalde voorwaarden. Voor het afhandelen van retourzendingen zal een deel van de kosten (minimaal 12,50 euro), de zogenaamde ‘Restocking fee’ doorbelast worden. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd mits deze worden geaccepteerd door de fabrikant of importeur.

Retourzendingen van consumenten worden alleen geaccepteerd als het artikel in een zo oorspronkelijk mogelijke staat worden geretourneerd en voorzien is van een RMA nummer wat u van ons krijgt als u het retourformulier heeft ingevuld.

De kosten voor het terugsturen naar ons zijn voor eigen rekening.  Zonder RMA nummer worden retourzendingen niet geaccepteerd.

Voor bedrijven en organisaties of als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met onze Klantenservice via [email protected] of op het telefoonnummer 088-0086000.Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met onze Klantenservice op het telefoonnummer 088-0086050.

Copyright 2024 Headset Express - Powered by Lightspeed
¨
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen